ikon twitter


Friday, 4 January 2013

The best advise ever...

Keep calm and love Monday couple. MONDAY COUPLE??? LoL! I think you should know who was it about. =) Beberapa hari yang lalu, aku ada text dengan dia. aku tanya dengan dia, bila start kerja part time tuh, sebab last month kalau x silap aku dia ada mention yang dia nak kerja sementara menunggu result STPM dia tuh. So, aku tanya laa. Then, dia jawab buat masa nie dia nak uruskan dulu lesen L dia tuh, kerja part time dia buat after those things settle laa. pastu aku cakap laa dekat dia, wow~ pandai ko urus masa ko kan? dia reply..dia cakap yang dia x laa pandai cuma belajar mencuri masa. lol! aku pula, jangan curi hati sudah. =P dia pula boleh2 nye reply, kalau yang itu x boleh janji laa~ ;) hoho..aku dah rasa something dah..then aku main lagi dengan ayat..but not mine okay?..haha! dia pun cakap laa, no problem..aku main lagi dengan ayat..but you almost snatch it away on that day.. after that, dia reply..tapi aku agak sedih dengan apa yang dia reply tuh..dia reply macam nie, eh?! hahaha! Sorry, tak tahu pula sampai jadi macam tuh..XD... So, aku nak conclude laa dari apa yang dia text dengan aku tuh..dia just anggap aku nie x lebih macam seorang noona, dan x lebih macam seorang chinggu..sedih dohhh..haha! tapi memang padan laa juga dengan muka aku sendiri..dah taw yang dia xkan jadi milik aku, kenapa laa aku nie bodoh sangat nak mengharap lebih dari dia kan? but, you wanna know something that why I would fall for him? why I'm crush on him? it's because he is some kind of person who really care about others.. when I told him that I'm watching running man(our favourite korean's variety show) while tomorrow I got exam to sit on the early morning, he quickly said to me, "Belajarlah noona ;) " And that was the best advise ever I got from a guy, even my ex never said it to me.

3 comments:

  1. ala...relax suda.:D tggu yg terbaik la yerr..

    ReplyDelete
  2. bru nk save photo :) blog ni x bgi plak dah.. :( -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry. cuba google, ada je gambar tu. :)

      Delete